Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Moda Udobne visoke štikle?!
Udobne visoke štikle?! PDF Ispis Email

Žene žude za visokim štiklama i bez savjeta modnih stručnjaka znaju da će pomoću njih izdužiti noge i siluetu. Ipak većina pripadnica ženskog spola danas živi užurbano, pa teško balansira između udobne i seksi obuće.

Zato izbor najčešće pada na niske potpetice ili ravne cipele umjesto omiljenih štikli. Pročitajte savjete kako da uskladite želje i potrebe.
KVALITETA


Čvrsta cipela je udobna i to je jedno od najvažnijih pravila. Zato dobro otvorite oči prilikom odabira. Ako su cipele klimave teško da ćete u njima hodati lagano.

PAD STOPALA


U slučaju krajnje nužde dodajte toalet papir ili komadić vate ispod pete. Važno je da noga prirodno pada te da vas ne bole stopala. Ako su vam cipele neudobne nabavite uloške koji bi trebali rješiti problem.

NE ZABORAVITE PRSTE


Prsti često skliznu naprijed i više nego što je potrebno kada nosite visoke potpetice. Zato ako birate otvoreni model obratite pozornost na to da li su remenčići napravljeni tako da vam noga ne proklizava.


PLATFORME

Platforme su čarobne. One su udobne, moderne i seksi, a odaju dojam da ste viši nego što je to istina. Imaju štiklu i pojačanje koje znatno vizualno izdužuje figuru. Osim toga, savršene su za stopala. Udobne su čak i za duže šetnje.

I VELIČINA JE BITNA


Čak i kada vidite odlične cipele na rasprodaji od 70%, ne kupujte ih ako vam ne odgovaraju potpuno. Cipele ne smiju biti ni pola broja manje ni pola broja veće. U suprotnom će biti neudobne i nećete ih nositi. Najbolje doba za kupovinu cipela je kasno popodne jer su noge tada lagano natečene od hodanja. 

KORACI


Većina žena ni ne zna kako graciozno hodati u potpeticama. Važno je stajati cijelom težinom na cijelom stopalu. Na taj način ćete imati potrebnu ravnotežu. Koračajte manjim koracima i koristite ruke za balansiranje. 

I.S.

LAST_UPDATED2
 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi