Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Moda Svečane cipele
Svečane cipele PDF Ispis Email

Osnovno pravilo kod izbora cipela ili sandala za svečane prilike je da bi trebale biti iste boje ili nijansu tamnije od haljine!

Izbjegavajte nepotrebno kontrastne boje, kao i svjetlije cipele. Naravno, ukoliko imate svoj stil, ili volite eksperimentirati možete pokušati, iako svečane prilike nisu ni vrijeme ni mjesto za eksperimente.

Naravno, to su osnovne smjernice, ali uvijek postoje iznimke. Uz malu crnu haljinu  svjetlije cipele (srebrene, zlatne ili brončane) u kombinaciji s takvom torbom, nakitom ili nekim ukrasom na haljini, mogu biti vrlo dobar izbor.

Bez obzira na vrijeme, za svečane prilike možete izabrati cipele otvorene na prstima ili sandale. Naravno, što su cipele same po sebi elegantnije to će ukupan dojam biti bolji. Stoga izaberite cipele s malo sjaja, cirkonima, lakirane ili s nekim drugim ukrasom. Naravno, neka ne odudaraju od haljine.

I po mogućnosti neka to budu cipele na višu petu. Općenito za svečane prilike se samo rijetko preporučuju ravne cipele. U svim drugim slučajevima neka to budu cipele s malo višom potpeticom.

Ako pak nemate takve cipele isplati se kupiti ih. One su uvijek potrebne, a možete ih koristiti cijelu godinu. A već znate da dobre i elegantne cipele mogu jako popraviti ukupan dojam, ali i obrnuto.

M.K.

LAST_UPDATED2
 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi