Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Lifestyle Kakve žene muškarci ne vole
Kakve žene muškarci ne vole PDF Ispis Email

Da li ste znali da postoje određeni tipovi žena od kojih muškarci bježe? Ako se prepoznate među ovim profilima nemojte se čuditi što vaš ljubavni život nije bajka.


NESIGURNA DJEVOJČICA


Ona je noćna mora svakog muškarca. Stalno cmizdri, stalno joj nešto treba, stalno se žali i nikad nije zadovoljna. Na početku veze glumi da je nezavisna i sposobna, ali kako vrijeme odmiče njena cmizdravost izbija na površinu. Muškarci se u nju lako zaljubljuju, ali se još brže odljubljuju i to čim se počnu gušiti u njenim ničim izazvanim suzama.


 
MRZITELJICA MUŠKARACA


Samostalna, uspješna, nezavisna i apsolutno spremna da kroz život ide bez jače polovice. Ona to i ne krije, pa je zbog toga izazov za svakog muškarca. Svaki će pokušati ukrotiti takvu ženu te ju pokušati promjeniti i natjerati da ga zavoli. Zbog njene snage i nezavisnosti muškarci ne ostaju s njom u dužoj vezi, ali smatraju da su dobili bitku ako je odvedu u krevet.


SPONZORUŠA


Za nekoliko sekundi može skenirati imovinsko stanje muškarca koji je zanima i izračunati koliko mu vrijede kuća, auto i vikendica na moru. Impresioniraju ju njegove kreditne kartice. Ona se ne zaljubljuje u muškarca već u njegov životni stil i sretna je samo kada dobiva sve što želi. Njezin moto je ˝dok nas siromaštvo ne rastavi˝.


LEDENA KRALJICA


To je žena koja koketira sa svima. Obično izgleda kao top model, ali je hladnija od Sibira. Poljupci i nježnosti su joj strani, jer je to za nju gubljenje vremena. Vođenje ljubavi je za nju zadovoljenje fizičkih potreba. Ponekad je gruba, pa čak i kada partner zatraži malo pažnje, zna odbiti muškarca. Najvažnije joj je da bude najljepša.


GOSPOĐICA IDEALNA


Ona izgleda savršeno, besprijekorno našminkana, obučena i ispeglana. Uvijek zna kada i što treba reći, nasmijana je i ništa joj nije teško. Ona je savršena, pa se to očekuje i od partnera. Muškarac koji je s njom mora zaboraviti podrigivanje, psovanje, luk, popodnevno spavanje, izlaske s prijateljima.

 

I.S.

 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi