Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Lifestyle Mali stan napravite većim
Mali stan napravite većim PDF Ispis Email

Stanovi male kvadrature i uske sobe trebate uređivati sa posebnom pažnjom, ako želite da prostor bude što funkcionalniji. Najvažnije je da napravite plan i ne dozvolite da vas ponese kreativni žar.

Stručnjaci za interijer Michelle Williams i Libby Langdon otkrivaju nekoliko tajni kako da mali životni prostor vizualno učinite većim. Odlučite što zaista želite, izmjerite prostor, pa tek onda kupujte namještaj i detalje kojima ćete ukrasiti dom.

JEDNOSTAVNE BOJE

Previše boja stvara dojam nereda. Koristite osnovne, neutralne boje, a kako biste razbili monotoniju unesite jače tonove u malim količinama. Obojite tri zida u jednu nijansu, a onda osnovnu boju malo zatamnite i obojite četvrti zid sa tom nijansom.OBLICI

Birajte različite teksture, te neka bude zastupljeno i brušeno i baršunasto. Nabavite tepih sa dijagonalnim šarama kako bi površina poda djelovala veća. Ako više volite prostirke neka budu većih dimenzija, skoro od zida do zida.

PROZIRAN NAMJEŠTAJ

Lampe od kristala i stolčići od pleksiglasa izuzetno su dekorativni, ali i korisni u borbi za svaki kvadratni metar. Dubina pogleda kroz namještaj povećava i prostor u kojem se nalaze.

OGLEDALA

Ogledala čine čuda u malim prostorijama. Namjestite ih tako da u njima možete vidjet odraz nečega što je vrijedno često gledati. Ili ih usmjerite da budu provodnik za dnevnu svjetlost. Izaberite okvir koji se uklapa sa ostalim namještajem.

RASVJETA

Lampe sa visokim posteljem su poželjne u vašem domu. Svjetlost koja dolazi sa visine utječe na osjećaj prostranstva. Najbolje ih je smjestiti u uglovima sobe. 

KAUČ UMJESTO KREVETA

Umjesto kauča za mali stan kupite dvosjed i jednu fotelju na rasklapanje. Birajte one bez masivnih držača sa strane ili naslona, jer vizualno ostavljaju dojam da zauzimaju više prostora. 

ZAVJESE

Postavite zavjese gotovo na strop, jer to ostavlja utisak visine što daje dojam prostora. Neka u cijelom stanu zavjese budu postavljene na istoj visini.

I.S.

 

 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi