Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Lifestyle Pravi muškarac za vas?
Pravi muškarac za vas? PDF Ispis Email

Iako osjećate da vam partner u svemu savršeno odgovara, sigurno se ponekad zapitate da li je on čovjek s kojim želite provesti ostatak života. Da biste izbjegli moguće komplikacije, važno je na vrijeme uočiti signale koji će vam pokazati da li ste pronašli srodnu dušu.

Ako mu je uistinu stalo do vas, trudit će se da budete zadovoljni i sretni.


1. PAŽLJIVO VAS SLUŠA

Ukoliko vas pažljivo sluša svaki put kada mu se obratite, znajte da pored sebe imate čovjeka koji vas iskreno voli. On vas neće ignorirati ako mu se obratite u toku nogometne utakmice ili njegove omiljene političke emisije. Uvijek ste mu na prvom mjestu. Trudit će vam se pomoći kada god imate neki problem i bit će uz vas u dobru i zlu.

2. MAZI VAS


Muškarac koji vas voli svakodnevno će vam nježnim dodirima i sitnim znacima pažnje pokazivati da mu značite od bilo koje druge žene. Bez obzira na to da li vam priprema večeru ili masira stopala, znajte da na taj način pokazuje koliko se brine za vas.

3. IMATE MNOGO ZAJEDNIČKOG


Ako imate zajedničke društvene, financijske i ekonomske stavove, stabilnost vaše veze je zagarantirana. Ako se ne možete dogovoriti oko osnovnih stvari, vjerojatno neće dugo izdržati zajedno.

 


 
4. UPOZNAO VAS JE SA OBITELJI


Kada upoznate njegovu obitelj, kolege s posla i prijatelje shvatit ćete kakav je zapravo. Ako želi ozbiljnu vezu, upoznat će vas s ljudima koji mu znače u životu.

 

5. ŽRTVUJE SE

Ako vam pokloni nešto što mu pripada prije nego što vi to zatražite znat ćete da želi ozbiljnu vezu s vama. Bez obzira na to da li se radi o vremenu, novcu ili energiji, on će vam pružiti ono što vam treba.

I.S.

 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi