Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Lifestyle Probudite želju za seksom
Probudite želju za seksom PDF Ispis Email

Često se događa da želja za seksualnim odnosima, koja je ranije bila izraženija, pada tokom godina veze ili braka. Za partnere je bitno da pored seksualne tehnike obrate pozornost i na predigru.

Seksualna aktivnost žena može trajati i do 80-90.godine iako nije kod svih žena tako.
To ovisi o osobnosti svake žene. Žene se između ostalog razlikuju i po zainteresiranosti za seks. Postoje one koje imaju naglašenu želju za seksom, kao i one kod kojih takve potrebe nisu izražene. Žene možemo podjeliti u tri grupe.

U prvoj grupi su one koje nisu toliko motivirane za seks, jer je njihova priroda takva. One su izuzetno ženstvene, jer je koncentracija ženskih hormona kod njih velika. Takve osobe djeluju ženstveno, vole se maziti, te se igrati sa svojim partnerom. One izražavaju svoju feminizaciju i nastoje svoju seksualnu energiju svesti na maženje. Mnogi su muškarci govorili da u raznim prilikama i situacijama takve žene traže od njih da ih grle i maze, ali rijetko pokazuju zainteresiranost za seks.


Postoje žene koje same stvaraju situacije i prilike, te se angažiraju da bi što lakše ostvarile kontakte s muškarcima i izvukle što snažniji seksualni doživljaj. Ova seksualno aktivna grupa žena ima izraženu seksualnu aktivnost do 87.godine.


Često se događa da želja za seksualnim odnosima, koja je ranije bila izražena pada tokom godina veza ili braka. Da bi žena uživala u seksu ona mora osjećati unutrašnju potrebu za tim, ali i da želju pobudi kod svog partnera. Trebala bi se razvijati emotivna povezanost između partnera. Ono što se danas najčešće navodi kao razlog za nekvalitetan seksualan život je nepoznavanje seksualne tehnike. Svaka žena se mora upoznati sa osnovnim metodama seksualne tehnike, te ih razvijati do stupnja kada ona i partner dožive vrhunac seksualnog doživljaja.


Za partnere je vrlo bitno da uz poznavanje seksualne tehnike postoji i vrlo profinjena, razvijena metoda predigre.Ukoliko sve to nije razvijeno kako treba, osjećat će se nedostaci u odnosu. U takvim slučajevima je najbolje da se obratite seksolozima kako bi se ispitale okolnosti koje su dovele do smanjenja seksualne želje. Što apstinencija duže traje to se duže mora raditi na povratku seksualne funkcije.

I.S.

 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi