Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Lifestyle Doživite orgazam u isto vrijeme
Doživite orgazam u isto vrijeme PDF Ispis Email

Veoma rijetko se događa da partneri u isto vrijeme dožive orgazam. No, iako vam se to možda čini nemoguće, itekako je moguće. Evo nekoliko savjeta.
Sva pomoćna sredstva za postizanje vrhunca su dozvoljena – ugodna glazba, svijeće, cvijeće,...ali i vaši prsti, šapat, poljupci....

  
OPUSTITE SE


Tokom seksa ne smijete biti opterećeni idejom da istovremeno morate doći do vrhunca. Pustite da se to dogodi spontano, no uz trud. Prije svega je neophodno da se partneri dobro poznaju – duhovno i tjelesno. Morate znati što onaj drugi voli, te koje su mu erogene zone i omiljene poze.
Partneri se ne smiju stidjeti jedan drugog, jer kako bi zajedno stigli do vrhunca moraju biti otvoreni jedan prema drugom, te navoditi partnera na radnje koje ih uzbuđuju, a isto tako i zaustaviti ono što im se ne sviđa.


ODGODA VRHUNCA


Ženama, češće nego muškarcima, treba više vremena da bi stigle do velikog O. Iz tog je razloga neophodno da ih partner pričeka. Preporučujemo da muškarac bude u pozi koja mu manje odgovara, za razliku od žene koja bi trebala biti u položaju u kojem najlakše dolazi do vrhunca. Kontrolirajte nivo uzbuđenosti, obuzdavajte ga ili ubrzavajte u zavisnosti od nivoa uzbuđenosti partnera.

 

MAŠTOVITOST


Nekada je neophodno biti maštovit. Kada jednom zajedno doživite vrhunac svaki sljedeći put će vam biti sve lakše, no nemojte inzistirati na tome svaki put kada vodite ljubav. Neka istovremeni orgazam bude spontan, a ne planiran i ciljan. 

I.S.

 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi