Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Lifestyle Žene koje muškarci ne vole
Žene koje muškarci ne vole PDF Ispis Email

Veza nije arena niti boksački ring, veza je proces. Najpametnije žene znaju da biti u odnosu koji podrazumijeva obvezu, ne znači nužno biti u braku, niti znači imati kuću iz bajke ili biti neprekidno obasipana skupim poklonima. Ako ste konstantno nezadovoljne i opsjednute ljubomorom - nemojte se čuditi ako ubrzo budete ostavljene.

Imati ljubavni odnos koji podrazumijeva međusobnu obvezu znači prihvatiti se posla: praveći kompromise, živeći svakodnevnicu s drugim ljudskim bićem koje nema uvijek iste želje, potrebe, strahove, snove. Takva veza nije baš strašno romantična. Ali je stvarna. I značajna. I posebna. A najpametnije žene znaju da je i - vrlo pametna. I upravo zato, nastojte ne kontrolirati svaki njegov korak, sanjariti godinama unaprijed o zajedničkom životu, stalno kukati i biti nezadovoljne...

Žena koja je opsjednuta ljubomorom i kontrolira svaki partnerov korak
Svaki muškarac želi neko vrijeme samo za sebe i kao i žena, želi vrijeme s prijateljima s kojima ima svoje rituale. Možda to ponekad potraje cijelu noć ili se dogodi da mora na poslovni put. Za vrijeme njegove odsutnosti, važno je da mu partnerica vjeruje, te da mu ponekad da slobodnog prostora i vremena u kojem ga nitko neće zvati na telefon. Muškarci vole žene koje im daju do znanja da im nedostaju i da ih trebaju, da se ponekad brinu i da su malo ljubomorne jer time raste njihov ego i osjećaj vrijednosti, ali sigurno ne vole paranoično ljubomorne žene koje žele pratiti muškarca na svakom koraku. Stalna ispitivanja tko ga zove na telefon, ide li na posao ili laže, u svakome budi jak otpor. Ukoliko muškarac ne smije pogledati niti jednu drugu ženu, a da mu ne bude upućen smrtonosni pogled, tada to nije veza nego kavez. Takvim ponašanjem kratkotrajno ćete dobiti muškarca koji će vam lagati jer se ljutite i ljubomorne ste na svaku sitnicu, dok ćete dugoročno sigurno u jednom trenutku biti ostavljene.

Žene koje vjeruju u romantične bajke
Muškarci ne vole naivno romantične žene koje cijeli dan sanjare o potpunom životu. Sanjarenje i maštanje nije loše samo u razumnim okvirima, a ne kada žena od oblaka zida kuće i dvorce. To uključuje njeno detaljno planiranje zajedničke budućnosti do najmanje sitnice: od zajedničkog stanovanja, petero djece, dva psa, vjenčanja... Kada partnerica do pojedinosti zahtjeva sve odjednom i sanjari o apsolutnoj ljubavi, to vrlo često umori muškarca i prestraši ga. Većina muškaraca voli spontane stvari unutar veze, planiranje pet godina unaprijed odbija muškarce. Muškarac se također može u nekim situacijama s takvom partnericom osjećati manje vrijednim jer ona ništa ne prepušta njemu kako bi u potpunosti ona planirala "bajku". Takve žene žive u iluzijama, umjesto da se prepuste realnom svijetu i događanjima u njemu. Muškarci vole žene koje su realne s nogama na zemlji i koje mogu razdijeliti fikciju od stvarnosti.

Žene koje stalno prigovaraju
To su žene koje se stalno žale i s ničim nisu zadovoljne. Za razliku od naivne romantičarke koja dugo ne prihvaća realnost, ovakve žene u svemu traže negativnu stranu i ništa im nije dobro. Šta god njen partner napravio, nije dovoljno dobro. Prigovara mu za sve od poklona koji joj je kupio, načina na koji se oblači, do posla koji ima i izgleda njegovog stana. Svatko je ponekad sitničav, te ima primjedbe na neke stvari, ali kada netko to čini namjerno i s ciljem da ponizi ili povrijedi, onda to nije uredu. Takva diktatorica koja kritizira sva područja partnerovog života i njegovog odnosa prema njoj, ostat će sama. Muškarcu uništava samopoštovanje, a svojim neprestanim previsokim zahtjevima će ga ohladiti.

M.K.

 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi