Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Lifestyle Prvi ples
Prvi ples PDF Ispis Email

Ples koji će mladenci po prvi puta otplesati kao bračni par, ostat će u dugom sjećanju i njima i svim njihovim bliskim prijateljima. Prvi ples je nešto što će fotoaparati višestruko zabilježiti, a kamere snimiti. Mnogi parovi za prvi ples odabiru pjesmu njima svojstvenu i značajnu. Obično su to ljubavne laganice, no to nije pravilo.

Vjenčanje je čin koji dvoje zaljubljenih željno iščekuje, ali prvi ples je ono što s nestrpljenjem iščekuju svi gosti! Tradicionalno se za prvi ples pleše bečki valcer, a u posljednje vrijeme trend su postali i latinoamerički, te neobični i zanimljivi plesovi puni koreografije ili drugih koraka iznenađenja. Prvi ples možete učiniti još ljepšim ukoliko unajmite aparat za balončiće od sapunice, priredite eksploziju balona ili sjajnih konfeta.

Evo na što trebate obratiti pažnju pri odabiru prvog plesa:

Plesne sposobnosti vas i vašeg partnera
Nisu svi rođeni plesači, zato ako vam ples i nije jača strana, onda za prvi ples odaberite neku od omiljenih balada uz koju se možete samo zagrliti sa svojim dragim i ljuljati u ritmu. Ako se, pak želite pokazati na svom vjenčanju u nešto žešćem ritmu onda dragog pod ruku i na tečaj plesa. Dovoljni su vam samo osnovni koraci da sve prisutne očarate plesnim koracima i nasmijete do suza njihovom izvedbom. Pa, zar uostalom svrha vjenčanja nije dobra zabava?!

Bitna je i haljina
Vjenčanica vas može sputavati pri izvođenju određenih plesnih koraka, zato ako se želite rasplesati onda se radije presvucite u neku laganiju haljinu dovoljno široku i komotnu i za najzahtjevnije korake.

Ako ste se odlučili za zahtjevniji ples, onda na podij nemojte pozivati svoje roditelje i kumove kako ih ne bi doveli u neugodnu situaciju. Radije svoj prvi ples otplešite sa mužem, a onda varijante valcera i disko koraka prepustite gostima.

 

M.K.

 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi