Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Beauty Njega valovite kose
Njega valovite kose PDF Ispis Email

Mali broj žena prihvaća činjenicu da ne mogu imati kosu kao sa reklame ili onakvu kakvu ima njena najdraža glumica. Skoro svaka druga žena želi imati drugačiju kvalitetu kose i u želji da to postigne objavljuje "rat" kosi i na taj način je samo uništava. Evo kako da zavolite ono što imate i da od svoje kose „izvučete“ najbolje!

Neki smatraju da je valoviti tip kose najlakši za održavanje i da je potrebno uložiti minimum za oblikovanje. S druge strane mnoge žene se muče sa ovakvom kosom ukoliko je žele ispraviti. Osnovno pravilo kod šišanja ovog tipa je da se uspostavi ravnoteža između volumena i slojevitosti. Ovakva kosa treba biti pravilno tj. stepenasto ošišana gdje slojevitost treba početi otprilike u nivou brade. Najidealnija dužina za valovitu kosu je ona koja doseže do ključne kosti. Kada ovakvu kosu svežete u rep, ona može djelovati jako ženstveno i otmjeno. Punđe su također dobar odabir za frizuru.

Kod njege valovite kose trebate obratiti pažnju na šampon, koji mora biti hidratantan. Nakon pranja obavezno utrljajte regenerator namjenjen valovitoj i kovrčavoj kosi. Kada sušite kosu potrebno je samo umotati ju u ručnik i pustiti da on upije vodu. Kosu ne smijete trljati ručnikom jer će izledati suho. Nakon toga, nanesite kremu za oblikovanje i dok kosu sušite fenom uvijajte pamenove kose oko prsta kreirajući tako blage uvojke. Ovakav tip kose obavezno šišajte svakih 6-8 tjedana!

M.K.

 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi