Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Naslovnica Beauty Šiške su in!
Šiške su in! PDF Ispis Email

Željni ste promjene? Umjesto da mjenjate dečka ili posao, savršen način da unesete malo osvježenja u svoj život – nova je frizura! Vaš novi stil mogu biti ultra moderne šiške, koje mogu promijeniti vaš izgled drastično čak i bez bojenja kose i mijenjanja dužine.

Međutim, prije nego što se odlučite na šiške dobro razmislite koje dužine i koje vrste šiški želite. Postoje različite vrste šiški; one mogu biti kratke ili duge, ravne ili neravnomjerne i sl. Različite vrste ne stoje svakome isto. Npr. kratke šiške nisu prikladne za dugo lice, a za ovalno lice su najbolje ravne šiške. Ukoliko se još ne možete odlučiti da napravite šiške, najbolji način je da napravite duže šiške koje idu na stranu. Ovakve šiške su odlične za osobe sa okruglim licem jer ga izdužuju.

Postoji nekoliko stvari na koje morate obratiti pažnju kada se odlučite na frizuru sa šiškama:

1. Uvijek ih ostavite malo duže. Kratke šiške stoje samo rijetkima, a i sa kratkim šiškama ne možete raditi nikakve korekcije.
2. Zapamtite da šiške ne stoje osobama sa kovrčavom kosom, zato što kada se kovrčava kosa ošiša, još se više skupi i uvije.
3. Duge šiške su idealne za osobe sa visokim čelom kao i za osobe sa jakim crtama lica.
4. Šiške koje napola otkrivaju oči izgledaju jako seksi.
5. Da biste ublažili šiške uvijek nanesite malo balzama za kosu. Na taj način ćete ih lijepo razdvojiti i učiniti da lijepše padaju na čelo.
6. Ako ne možete učiniti da vam šiške stoje ravno na čelu uzmite malo gela i nanesite ga na šiške. Zatim uzmite fen i osušite šiške usmjeravajući fen prema dolje. Na ovaj način ćete postići da vam šiške izgledaju fantastično cijeli dan.
7. Uvijek podšišajte šiške svaka tri tjedna da biste održali njihovu dužinu i da bi izgledale ljepše.
8. Ukoliko imate masnu kožu razmislite prije nego se odlučite na šiške. Vaša kosa, kao i koža, ima svoju prirodnu masnoću koja može iziritirati vašu kožu i izazvati nastanak prištića.

 

M.K.

 

Baner
Baner
Baner
Baner
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
kopek pansiyonu kopek egitim ciftligi istanbul kopek egitim satilik kopek kopek pansiyonu evde kopek egitimi kopek egitimi kopek egitmeni kopek egitimi kopek oteli kopek egitimi kopek egitimi merkezi kopek egitimi fiyati kopek egitimi